IK.ERVAAR.

Ken je die suffe tafelmomenten met vage kennissen, zakenrelaties, je schoonfamilie of misschien wel je eigen familie? In deze situaties ben ik zo iemand die a.s.a.p. een nieuw en leuk onderwerp aansnijdt om de pijnlijke stilte te doorbreken. Op deze momenten ben ik erg blij met mijn veelzijdige leven en de bibliotheek van levenservaringen waarover ik kan vertellen.

Niet dat het nodig is om op een blog pijnlijke stiltes te doorbreken, integendeel! Ik schrijf over mijn ervaringen om anderen te informeren, te entertaineren en hopelijk ook een beetje te inspireren.  Naast de welbekende onderwerpen als reizen en leuke activiteiten, schrijf ik ook over ervaringen die niet onder deze interessante maar al veelbesproken categoriën vallen. Benieuwd waarover? Laat je verrassen!

Vallen er bij jou aan tafel nooit pijnlijke stiltes of zoek je ander of meer leesvoer? Op de pagina’s IK.SCHRIJF. en IK.ONTDEK. schrijf ik over talent en deel ik zowel serieuse als heerlijk onzinnige eigen geschreven korte verhalen.